Hva kan du tjene ved å være Herbalife Nutrition-medlem?

Herbalife Nutrition er et selskap hvor mange av våre medlemmer selger måltidserstattere, kostholdsprodukter, og tjener gode penger. Men mange medlemmer velger å la være. For utenforstående kan det virke uforståelig hvorfor så mange da fortsetter å være medlem i årevis. Det er ikke så mystisk som du tror.

Det mest åpenbare svaret er at produktene våre er i verdenstoppen (som leder for Herbalife Nutrition i Norden, så er det lov å være litt partisk, si 🙂 ) og et medlemskap sikrer tilgang til et hav av sunnhet og gode smaker. Likevel er det er ikke så enkelt. Medlemmene får noe mer. Jeg mener vi hjelper medlemmene våre med å lykkes med livet!

«Får noe mer» og «lykkes med livet!» – det var to rappe reklameklisjeer som du nok krever en forklaring på, og her kommer det:

1) Mange av våre medlemmer sparer tid:

Kanskje er tid en av hovedgrunnene i en travel tid og like travel hverdag. Vi har ikke måltider slik du normalt tenker det, men måltids-erstatninger, barer, shaker og energidrikker som gjør at du kan få like mye næring på kortere tid. Ikke alltid. Ikke hele tiden, men når det passer deg.

Jeg kan komme på flere titalls grunner der jeg personlig må kutte hjørner i hverdagen og ønsker noe sunt og godt, men i sann travelhet får du de viktigste syv:

  1. Når jeg ikke rekker å spise frokost, lunsj eller middag
  2. Når jeg ikke orker tanken på å tygge maten om morgenen
  3. Når jeg er lei brødskiva eller frokostblandingen til frokost, men må ha noe for dagen
  4. Når jeg ikke vil krangle med familien om at de må få i seg nok og riktig næring
  5. Når jeg ikke orker å lage noe etter en lang dag
  6. Når jeg er matlei – da har jeg noe godt likevel (som ikke er pølser)
  7. Når jeg vil ha kontroll over kaloriinntaket og vil slippe å finne ut av hvor mye kalorier alt inneholder

I slike situasjoner kan en av våre proteinshaker, eller måltidserstatninger hjelpe meg. Gjerne med et kosttilskudd. Vi har flere titalls ordentlig gode smaker! Personlig liker jeg spesielt vaniljeshake med frosne blåbær til frokost. På ettermiddagen synes jeg det er godt med vår protein-iskaffe med litt ekstra kaffe oppi. Da står jeg ettermiddagsøkten helt ut. Jeg har også alltid bar i bilen.

2) Våre medlemmer slipper å drikke kjedelig vann eller søtladen brus:

Det er ikke alle som synes vann er godt. Så er det også mange som vil kutte ned på søte drikker og vil ha noe sunt. Herbalife Nutrition har en rekke gode sportsdrikker, te-er, eller urtedrikker som setter smak på dagen.

Vann er for mange utrolig kjedelig å få i seg, og vi trenger en god mengde i løpet av dagen. Derfor tyr mange til kaffe, brus eller saft, som ikke er så bra i større mengder. Som Herbalife Nutrition-medlem får du tilgang til drikker som du kan stole på er bra for deg. Mange kjøper en pakning eller to og har det enklere tilgjengelig. Personlig liker jeg urte-te til frokost og et stort glass vann med litt aloe-mango juice, som en god start på oppvåkning og frokost.

På formiddagen har jeg alltid en flaske vann eller to. En av dem er alltid med Liftoff og H24 Hydrate (coffein brusetabelett og kalorifri elektrolyttdrikk blandet). Jeg drikker mye mindre kaffe etter at jeg fikk gode rutiner med urtete og Liftoff. Det fungerer veldig godt for meg og min syrebalanse i kroppen.

3) Mange av våre medlemmer lykkes med prosjektet sitt

Her tror jeg vi er ved hovedgrunnen til hvorfor mange blir hos oss. Mange ønsker en endring i livet, men trenger å finne noen heier på dem. Det finner de hos oss.

Vi har distributører i alle størrelser, former og farger. Du kan kjøpe av hvilken distributør du vil. Nær deg eller på en annen kant av landet. Digitaliseringen har gjort alt enklere. Ved å legge inn kommentarer på hva du søker og hvem du ønsker å komme i kontakt med, så får du en type distributør som også kan bli din viktigste støtte for å lykkes.

For noen kan det være å endre livsstil, mens det for andre handler om et enklere liv, mer energi i hverdagen, eller så enkelt som å ha produkter med gode smaker lettere tilgjengelig. Medlemmene får en plan og oppfølging (om de ønsker det). Kall det gjerne en personlig trener, men du kan også søke en personlig lytter, en personlig vandrevenn, eller motivator eller inspirator. Du kan til og med droppe det personlige og be om at det skal være upersonlig 🙂

Mange av våre medlemmer vil ikke bli rike i penger, men blir rike på det de trenger. De får større sjanse til å lykkes med sitt prosjekt, fordi de får noen som følger opp, støtter og vil gå veien med dem. De får nye og gode relasjoner. De får et rikere liv.

Tør du prøve?

Vi alle er den nærmeste til å vite hva som trigger oss positivt. Vi vet også hva som stopper oss. Ved å beskrive dette for oss i Herbalife Nutrition, så får du kanskje et helt lag som vil det samme som deg. Det er verdien vi gir vår stadig økende medlemsmasse.

Tør du prøve, så skriv til oss 🙂

Kjenner du noen allerede som er medlem? Ta kontakt og be om informasjon om våre nyeste produkter som styrker immunforsvaret eller er gode for magen.

Legg igjen en kommentar