Torsdagsshake: Sweet Mango, ikke helt helg ennå.

Første gang jeg smakte mango var i en trang bakgate i Bangkok på tidlig 90-tallet. Backpackernes gate het den gang Khaosan Road og det var i en av de skumle bakgatene ned mot elven jeg fikk smaken på frukten, som egentlig stammer fra India. Her kjøpte jeg en gjennomsiktig brødpose med is, toppet med mangobiter. Så fikk jeg en grillpinne for å spidde mangoen opp av posen. Det var en smaksopplevelse som ble sittende, og som jeg henter opp med jevne mellomrom – med denne shaken 🙂

NB! Mango er et rent H»#%&! å få skrelt, derfor pleier jeg å heller å forberede mangoen på kvelden og fryse dem i biter.

Ingredienser:
2ss/måleskjeer F1 Vanilla Cream fra Herbalife Nutrition
1 kopp (250 ml) Lettmelk (2 % fett), havremelk eller soyamelk
15 ml Herbalife Aloe konsentrat, mango
1/2 Mango (ca 100 gram)
4 isbiter

Sjekk: Mango-Mango Shake